Maj
10

Tjejsnack #5

post Posta av Tina i Tjejsnack

Tjejsnack

Snabbmat ..
Ojsan, denna var inte alls min grej.
Här kommer mina svar:

1. Hur ofta äter du snabbmat?
Sällan, väldigt sällan.
2. Vad äter du helst på Mc Donalds?
Det enda ätbara de har är strips, ja, det är klart en milkshake är alltid okej.
3. Vad vill du ha på din pizza?
Äter vår familj pizza, äter jag kebabrulle . .
4. Vad väljer du för kinamat?
avstår hellre .. eller föresten, en friterad efterrätt kanske ..
5. Kan du tänka dig att arbeta på något av ovanstående ställen?
Varför inte, skulle vara kul att prova på, tänk alla människor man skulle träffa, alla möten. Jag har heller inget emot att det är stressigt, då jag fungerar bättre då. Har arbetat både i resturangkök och storhushåll. En sommar jobbade jag i serveringen i en Folkpark, ruskigt roligt.

Föresten är du nyfiken på dessa frågor, surfa in på Tjejsnack och läs mer.


Lämna en kommentar