Maj
17

Tjejsnack #6

post Posta av Tina i Tjejsnack

Ditt hem

1. Hur bor du?
I en fyrarums hyreslägenhet på bottenvåningen 95 kvadrat
2. Hur ser det ut hemma hos dig?
Mycket grejer, vi är ju många så det är lätt stökigt. Jag har målat tak och tapetserat i de flesta rummen, hade tidigare en rottistik som hade tre valpkullar i lägenheten så på vissa ställen finns fortfarande märken kvar efter valparna. Likaså har barnen lämnat sina spår.
3. Föredrar du nya eller gamla möbler, motivera gärna lite?
Det finns blandat, ett skåp från femtiotalet, ikea möbler och furu blandat med ek..
4. Vad är du mest nöjd med i ditt hem?
.. sängen är rätt skön . .
just ja, jag är ju trångbodd, tvillingmamma, så jag har specialbeställt en trevåningssäng, den är faktiskt rätt okej, men jag kan erkänna att det bara är en våning som nyttjas just nu.
5. Om du fick ändra en sak hemma hos dig, vad?
Allt !
Någon sa en gång, om man köpte en ny sak, skulle man kasta två, tänk om jag kunde hålla mej till det och även fast det känns om jag aldrig köper nytt har jag för mycket grejer, kan kasta massor fast det inte märks.


Lämna en kommentar