Maj
24

Tjejsnack #7

post Posta av Tina i Tjejsnack

Fåfänga
Ojsan, fåfäng är jag då rakt inte, men med en dotter som arbetar inom branschen blir det lite pinsamt.

1. Hur ofta klipper du dig?
Sällan, en gång i halvåret brukar det bli… men som mamma till en frissa får jag ibland prova på lite olika saker. Har faktiskt haft hårförlängning, (extensions / löshår) en höst, väldigt fint, med 5 olika nyanser – snyggt !
2. Hur ser dina naglar ut?
Naturligt långa.
Ovanpå det, gele, och dekoration. Oftast vit tipp, men när det var körslaget var mina tippar lila så klart, kommer ju från Bollnäs och det var ju Team Hanna som vann !
Glittriga naglar tycker jag också om. Just nu har jag en dekoration med mörkrosa, brunt och glitter (syns föresten på mina EFIT bilder).
Det brukar bli nya med ca 3 – 5 veckors mellanrum. Jeanette är ju nagelteknolog, så…
.. ja, stolt mamma…
3. Hur ofta använder du make up?
Aldrig, däremot brukar jag färga ögonfransarna sommartid. Förra våren och sommaren grejade Jeanette fransförlängning på mej, lösa fransar, då såg det ut som om jag använt mascara dagligen – var det riktigt skoj
4. Hur ofta köper du nya kläder?
Kanske ett nytt plagg i månaden, när äldsta dottern hittat något, annars har jag ett minimalt klädkonto, blir väl så med många barn…
5. Hur länge står du framför spegeln när du fixar dig?
Att borsta igenom håret? tja, det tar väl ca en minut. Det brukar också vara det sista jag gör, innan jag går ut, då vet hundarna också att det är dags.

Nyfiken på Tjejsnack


En kommentar till “Tjejsnack #7”

Lämna en kommentar